Nou hub tehnologic deschis la Cluj-Napoca

by Oana Spiru

 Un lider mondial în domeniul tehnologiei pentru industria transportului aerian a ales Cluj-Napoca pentru a găzdui cel mai nou hub tehnologic global. Activitatea hubului are în prim-plan ingineria produselor și asistența tehnică, subliniind în același timp angajamentul de a investi în noi tehnologii și talente de top în Europa de Est.

Noul hub va dezvolta soluții de ultimă oră care abordează cele mai presante provocări ale industriei aviatice, cum ar fi îmbunătățirea experienței pasagerilor și reducerea impactului asupra mediului. Acest lucru se adaugă ecosistemului tehnologic robust al orașului Cluj-Napoca și consolidează reputația acestuia ca actor global în sfera tehnologiei.

„Transportul aerian urmează să crească foarte rapid, iar tehnologia pe care o dezvoltăm aici este esențială. Cluj-Napoca devine astfel un centru de excelență pentru experiența pasagerilor, permițând pasagerilor să navigheze mai ușor prin aeroport, să acceseze spații precum cele de duty-free fără a mai fi nevoiți să prezinte biletul de avion, prin folosirea pașapoartelor digitale și a recunoașterii faciale. Suntem foarte bucuroși că am selectat Clujul pentru realizarea acestui hub, datorită numărului mare de talente pe care acest oraș îl oferă și am reușit să strângem rapid 50 de angajați pentru birourile de aici. Așteptăm cu nerăbdare să ne dezvoltăm în continuare și să ajutăm de acestea aeroporturile din România să se modernizeze și să se digitalizeze”, a declarat David Lavorel, CEO al celui mai mare dezvoltator de solutii tehnologice pentru industria aviatica.

Deschiderea hubului tehnologic poziționează orașul ca un centru specializat pe tehnologiile din domeniul aviației și încurajează investiții suplimentare din partea industriei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza