Un adolescent a spart o grădiniță din Câmpia Turzii, de unde a furat tot ce a putut. A luat inclusiv centrala termică

by admin

Un adolescent de numai 15 ani a fost arestat preventiv, după ce a spart o grădiniță din municipiul Câmpia Turzii. Tânărul a furat tot ce a găsit, inclusiv centrala termică a instituției de învățământ. 

„La data de 11 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate,  poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au identificat un tânăr de 15 de ani, din Câmpia Turzii, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat. 

În fapt, în urma activităţilor de cercetare efectuate, s-a stabilit faptul că în perioada 13 martie -16 martie, acesta ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unei grădiniţe din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv o staţie de călcat, un aspirator, un blender, un robot de bucătărie, o centrală termică, un feliator, mai multe cratiţe din inox, dar şi două truse de unelte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. 

Totodată, urmare a activităților investigativ-operative, s-a stabilit faptul că la data de 16 aprilie a.c., acesta ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Deoarece adolescentul se afla deja sub control judiciar, magistrații Judecătoriei Turda au dispus  schimbarea măsurii preventive. Astfel, tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza