Un minor de 17 ani din Cluj a fost reținut de polițiști după ce a furat și lovit o mașină din comuna Tritenii de Jos

by Christian Suciu

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au reținut în cursul zilei de ieri un minor de 17 ani din comuna Tritenii de Jos ce ar fi furat și avariat un autoturism, cauzând un prejudiciu de 1500 de lei. Acesta ar fi returnat mașina furată după ce ar fi comis un accident potrivit polițiștilor.

” La data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii  au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 17 ani, din județul Cluj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, acesta este bănuit că la data de 21 aprilie a.c., ar fi pătruns într-un imobil situat în comuna Tritenii de Jos, de unde ar fi sustras cheile unui autoturism, ulterior deplasându-se cu respectivul autovehicul, deși nu deținea permis de conducere.

În urma folosirii autoturismului, ar fi provocat un prejudiciu de circa 1.500 de lei, fiind distruse elemente de caroserie. Ulterior, acesta ar fi parcat apoi autovehiculul înapoi în curtea imobilului.

La data de 3 mai a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție, fiind identificate bunuri de interes pentru cauză, iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.” au transmis reprezentanții IPJ Cluj

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza