FCSB – CFR CLUJ 0-1. SUPER EXECUŢIA LUI OTELE ŞTIRBEŞTE SĂRBĂTOAREA TITLULUI

by Bianca Baraboi

CFR Cluj a câştigat în deplasare, scor 1-0, cu FCSB, în etapa a noua din play-off. După meci, formaţia din Capitală a primit trofeul pentru câştigarea Superligii.

 La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua echipă campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de bucureşteni.

Meciul a început cu şutul peste poartă al lui Florinel Coman, din minutul 6, pentru ca trei minute mai târziu Chiricheş să scoată din faţa porţii goale şutul lui Bîrligea. În minutul 23, Răzvan Sava a respins balonul trimis de Şut, iar după o jumătate de oră Radunovic a pus un picior salvator la şutul lui Deac. În minutul 60 Coman nu l-a putut învinge pe Sava la o acţiune frumoasă a gazdelor şi tot Coman a şutat slab în minutul 69, obligându-l însă pe portarul clujenilor să respingă în corner. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 76, prin superba foarfecă a lui Otele şi s-au impus cu 1-0, aflându-se pe locul 2, cu 43 de puncte. CFR nu mai poate pierde podiumul Superligii, dar mai are de luptat pentru a termina pe locul secund şi a se califica direct în cupele europene.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria FCSB-ului, scor 1-0 în Gruia.

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza