U Cluj continuă seria întăririlor pentru următorul sezon! Un apărător 200 de meciuri în Superligă se alătură alb-negrilor

by Christian Suciu

Universitatea Cluj bifează cel de-al treilea transfer din această vară și îl aduce pe fundașul central Iulian Cristea în vârstă de 29 de ani, rămas liber de contract după încheierea sezonului. Fundașul central a evoluat în cariera sa pentru Gaz Metan Mediaș, Rapid București și FCSB, cu ultima meționată cucerind Cupa României în sezonul 2019/2020.

În cariera sa profesionistă Iulian Cristea a adunat 221 de partide în Superligă marcând 13 goluri și oferind 7 pase de gol. Apărătorul născut la Mediaș a debutat pentru echipa națională a României pe 10 iunie 2019 într-o victorie cu 4-0 în fața Maltei, meci din calificările pentru Campionatul European. Ulterior, acesta a mai evoluat pentru România în trei partide oficiale din cadrul Nations League.

În cei 6 ani petrecuți la FCSB, Iulian Cristea a evoluat totodată în competiții europene strângând 8 meciuri în Europa League și 1 meci în Conference League.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza