Foto/Video: Clujenii au vizionat meciul României în Piața Unirii, pe ploaie: “Pe România nu putem fi supărați niciodată, suntem mereu alături de ei”

by Bianca Baraboi

România a pierdut cu Olanda, 3-0, în optimile de finală ale EURO 2024. ”Tricolorii” au ajuns în această fază, după ce au câştigat grupa E.

La Cluj-Napoca unii au ales să vizioneze meciul în Piața Unirii, pe ecranul amplasat acolo. Suporterii au cântat imnul la unison.

Sute de oameni au venit și au stat în ploaie , până la finalul partidei, cu umbrele, pelerine sau fără nici o protecție. Suporterii spun că sunt mândri de echipa de fotbal. 

Suporter: Foarte, foarte mândri, îmi pare rău că nu ne-am calificat mai departe. Ati stat și pe ploaie? De 3 ore jumate suntem aici .Nu contează că plouă dacă ești suporter adevărat.

Suporter: Indiferent de rezultat suntem mândri că am ajuns aici, am făcut istorie, este a doua oara când suntem în optimi la Euro și ne bucurăm că am reușit să ne luptam.

Suporter: Am jucat bine am avut ghinion de la primul gol. Un gol la colțul scurt neașteptat. Nu avem ce face. Totuși România a făcut istorie. România mereu face istorie.


Suporter: Deci pe România nu putem fi supărați niciodată, suntem mereu alături de ei , ne-au bucurat cu aceste rezultate. Hai România în continuare! Mândri de voi și respectul nostru maxim.

Olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă

Presiunea rivalilor a dat iar rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0.

Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza