Traficant de droguri, prins la Cluj de DIICOT! Polițiștii au confiscat 2 kilograme de canabis

by Christian Suciu

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj au alături de procurorii DIICOT Cluj au reținut un bărbat ce ar fi deținut și comercializat ilegal canabis în valoare de 26 de mii de lei. Acesta a fost reținut după ce în urma perchezițiilor polițiștii au găsit în posesia sa 2 kilograme de canabis precum și alte mijloace de probă.

” La data de 09.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în luna martie 2024, acesta a procurat, deținut și vândut cu suma de 26.000 lei cantitatea de 1,3 kilograme canabis (drog de risc), iar la data de 09.07. 2024 a deținut în scopul comercializării aproximativ 2 kilograme canabis.

Pe parcursul percheziției efectuate  la domiciliul inculpatului au fost identificate și ridicate două pungi  vidate conținând în total 2 kilograme canabis, obiecte purtând urme de substanță, un grinder, un cântar de precizie , un aparat de vidat precum și alte mijloace de probă.


În cursul acestei zile,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția operațiuni Speciale din Poliția Română. ”, au transmis reprezentanții DIICOT.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza