Universitatea Cluj, egal în a treia etapă a Superligii. Ioan Ovidiu Sabău: “Nu am prins o zi bună”

by Bianca Baraboi

UTA Arad a încheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a treia a Superligii.

Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că nu e mulţumit de jocul elevilor săi, care au arătat lentoare şi crispare.

”Sunt mulţumit de rezultat, dar de joc nu. Nu am prins o zi bună. Am fost destul de lenţi, crispaţi. Când ne-am apropiat de 16 metri, am pierdut multe mingi. Atacanţii trebuiau să-şi asume mai mult, să intre în combinaţii. Nu a fost o zi reuşită.

(n.r. despre derby-ul local cu CFR) Când există multă voinţă, uiţi de fotbal. Nu vreau să-i incarc prea mult (n.r. pe jucătorii lui ”U”). În ultimele meciuri din Gruia nu am arătat foarte bine, am arătat chiar foarte prost”,
 a spus Sabău.

UTA nu a început foarte bine acest sezon. Arădenii au remizat pe teren propriu cu Rapid în prima etapă, iar în cea de-a doua au pierdut în compania Universităţii Craiova, scor 4-2.

De cealaltă parte, „U” Cluj a arătat mult mai bine. Ardelenii au remizat în prima etapă pe terenul campioanei en-titre FCSB, iar apoi au învins-o fără probleme pe FC Hermannstadt, scor 3-1.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu o remiză albă.

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza