Victorie categorică pentru CFR Cluj în manșa retur contra lui Neman Grodno! Dan Petrescu:” Chiar dacă am bătut cu 5-0, scorul nu reflectă diferența dintre noi și ei”

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a calificat mai departe în turul 3 preliminar al Conference League după ce s-a impus la scorul de 5-0 în meciul retur ce s-a jucat fără suporteri pe stadionul Gyor din Ungaria. Echipa lui Dan Petrescu a făcut spectacol pe teren într-un meci în care au ieșit la rampă pentru formația clujeană Karlo Muhar (17′), Daniel Bîrligea ( 39′, 57′), Meriton Korenica (59′) și Beni Nkololo (90+3′).

În ciuda scorului sever administrat bielorușilor de formația din Gruia, antrenorul Dan Petrescu nu a fost pe deplin mulțumit de evoluția jucătorilor săi însă a remarcat reușita spectaculoasă a lui Daniel Bîrligea, ce a înscris dintr-o ”scăriță” de la peste 25 de metri de poartă.

”Chiar dacă am bătut cu 5-0, scorul nu arată diferenţa dintre noi şi ei. Am avut şi puţin noroc în prima repriză.

Primul gol a fost cel mai important, mai ales că în ultimele două meciuri nu am marcat. A fost şi din fază fixă, ne-am bucurat foarte mult. Dani a marcat două goluri extraordinare şi pe final era mai uşor să joci când ai 3-0, 4-0. Puteam să jucăm şi mai bine în repriza a doua, dar dacă am bătut cu 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva .”, a transmis în urma partidei, antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

În următoarea fază a competiției europene clujenii o vor înfrunta pe Maccabi Petah Tikva, echipa eliminată din Europa League la finalul unei duble manșe cu SC Braga încheiate cu un scor de 7-0 în favoarea portughezilor.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza