Universitatea Cluj, prestație de forță în ”Derby de Cluj”! Ioan Ovidiu Sabău: A fost o descătușare pentru suporteri”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 3-2 partida disputată ieri seară în Gruia împotriva lui CFR Cluj, în cea de-a 4-a etapă a Superligii. Alb-negrii au revenit de la scorul de 1-0 prin golurile marcate de Lucas Masoero, Dan Nistor și Ovidiu Popescu pentru a obține prima victorie în fața ”feroviarilor”” după o pauză de 9 ani.

Antrenorul clujenilor Ioan Ovidiu Sabău s-a bucurat pentru suporterii Universității Cluj, ce au sărbătorit spectaculos în tribune victoria istorică pe terenul CFR-ului la finalul unui meci în care s-au marcat nu mai puțin de 5 goluri.

”Le dedic această victorie, ştiu ce au însemnat acele două înfrângeri pentru ei şi am vrut să nu-i dezamăgim astăzi. Şi cred că nu am făcut-o.

Am început timid prima repriză, dar încet-încet s-au deblocat, am reuşit să ajungem la poartă, ne-am creat ocazii. În a doua repriză am avut ocazii mari. Sunt foarte mulţumit de cum arătăm, punctele acumulate. Încă nu am realizat nimic, dar meciul a fost foarte important pentru noi ca imagine.

A fost o descătuşare pentru suporteri, după atâta timp a venit rândul nostru. CFR este o echipă puternică, tare. Trebuie să joci foarte bine contra lor. Creştem, încă aştept jucătorii care nu au ritm. Când toţi vom fi la un nivel bun, cred că vom avea un cuvânt de spus în Liga 1.”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, în urma partidei.

Totodată, antrenorul tehnicianul formației gazdă, Dan Petrescu, a recunoscut că echipa sa s-a aflat într-o situație dificilă înainte de derbi deoarece acesta a fost nevoit să menajeze jucătorii ce vor evolua la mijlocul săptămânii în prima manșă din calificările Conference League împotriva lui Maccabi Petah Tikva.

”E clar că atunci când schimbi zece jucători meci de meci, se vede! Asta este Europa! Trebuie să sacrificăm, din păcate, meciul de campionat. Dar cred că am jucat bine primele 40 de minute. Cred că un scor egal era mai normal la ce s-a văzut pe teren. Ăsta este preţul când schimbi mult! Mie nu-mi vine să cred acest rezultat.

Pentru că la ce era pe teren, chiar nu-mi vine să cred. Din păcate, am pierdut un jucător şi sper să nu fie mai mulţi. Europa este foarte importantă pentru noi, pentru club. Sper să ajungem în grupe, după aceea ne revenim şi în campionat.”, a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, la flash-interviurile din urma partidei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza