CFR Cluj o înfruntă astăzi pe Maccabi Petah Tikva în calificările Conference League

by Christian Suciu

CFR Cluj o întâlnește astăzi de la ora 21:00 pe Maccabi Petah Tikva din Israel în prima manșă a turului III de calificare pentru UEFA Conference League. Meciul tur se va juca pe Stadionul Georgi Asparuhov din Sofia și va fi transmis în direct pe Prima Sport 1 și pe platforma Primaplay.ro.

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar după ce învins-o pe Neman Grodno cu un scor general de 5-0, în timp ce formația israeliană a fost ”retrogradată” în calificările Conference League după ce a fost învinsă de SC Braga cu un scor general de 7-0. Meciul retur dintre cele două formații va avea loc săptămâna viitoare la Cluj-Napoca.

”Până la grupele Conference League mai sunt patru meciuri. Mai e mult de muncă, avem un meci foarte greu mâine (n.r. joi, 8 august), din toate punctele de vedere. Când vii după o înfrângere, e foarte greu să motivezi jucătorii. Mâine este un meci cu o echipă care, prin spiritul lor, au reușit să câștige Cupa Israelului.

Au venit jucători târziu, încă nu suntem omogeni. Încă nu avem o echipă clară. Încă nu am reușit să găsim o echipă. Șansele sunt egale mâine, 50-50.”, a declarat tehnicianul clujenilor, Dan Petrescu, înaintea partidei de la Sofia.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza