Victorie pentru CFR Cluj după un meci încrâncenat la Sofia împotriva lui Maccabi Petah Tikva

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în prima manșă a turului trei de calificare pentru Conference League în care a înfruntat formația israeliană Maccabi Petah Tikva pe Stadionul Georgi Asparuhov din Sofia. Unicul gol al partidei a fost marcat de croartul Karlo Muhar în minutul 8 al partidei , după ce portarul a respins defectuos un șut expediat de Daniel Bîrligea.

În ciuda victoriei obținute, Dan Petrescu și-ar fi dorit o diferență mai mare de goluri pentru formația sa înaintea meciului retur de la Cluj ce va avea loc joia viitoare însă s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut și de efortul jucătorilor săi.

” A fost doar primul meci, sunt conștient că vom avea un joc mai greu săptămâna viitoare. Este o echipă bună, au experiență. Mulți au jucat la nivel internațional la U21. Prima repriza a fost bună, am ratat ocazii incredibile. Nu ai cum să ratezi așa ceva în Europa. 1-0, per total e puțin. Puteam să câștigăm mai mult. Ne-am făcut meciul al doilea mai greu. Ținem cont de faptul că echipa de azi va juca și joi.

Sunt fericit pentru rezultat și pentru atitudinea băieților. A fost greu, echipa obosită, cald, am suferit. Prima repriză a fost bună, a doua am suferit. Sper să nu avem prea multe accidentări. Sunt îngrijorat pentru calificare, dar acum mă focusez pe campionat. Avem o problemă cu fundașii.”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj, în urma partidei de la Sofia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza