CFR Cluj, meci decisiv cu Pafos FC pentru grupele Conference League

by Christian Suciu

CFR Cluj va disputa astăzi, de la 20:30, primul meci din cadrul Play-Off-ului Conference League împotriva formației cipriote Pafos FC. Partida va putea fi vizionată în direct pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, s-a arătat precaut înaintea primei manșe împotriva câștigătoarei Cupei Ciprului și a recunoscut valoarea superioară a lotului adversarei clujenilor însă consideră că printr-un joc solid formația sa își va putea păstra șanse de calificare la returul de săptămâna viitoare.

”Pafos este o echipă la alt nivel față de Ballkani. Acești brazilieni, pe care băieții i-au văzut acum, ne dau fiori. Sunt jucători de clasă, în opinia mea. Patronul lor este foarte bogat, au un director sportiv din Italia și se vede că au adus foarte mulți jucători, pe salarii de 500-600 sau 800 de mii de euro iar astfel e și normal să ai pretenții.

La noi doar cu vorba, vorbim că batem pe toată lumea…se spune că mă plâng dar de fapt asta e realitatea, cu tot respectul pentru campionatul României, noi nu avem jucători în România cum sunt cei de la Pafos. Eu aș vrea să nu-i vedeți, să fie slabi, aș vrea să greșesc, dar o să vedeți jucătorii brazilieni din Cipru ce valoare au. Au câștigat 3-0 cu Omonia, o echipă foarte valoroasă. Campionatul din Cipru este asemănător cu cel românesc doar că se investește mai mult.”, a declarat Dan Petrescu despre adversara CFR-ului.

În ciuda diferenței de valoare dintre cele două formații ”Bursucul” rămâne optimist în privința șanselor CFR-ului de a surclasa formația cipriotă pentru a se califica în grupele Conference League.

”Trebuie să facem un joc perfect ca echipă. Nu trebuie să cedăm, nu trebuie să ne gândim că nu avem șanse. Au mai fost meciuri ale mele la CFR Cluj în cupele europene în care n-am avut șanse – cu Sevilla, cu Lazio, cu Rennes, cu Celtic, cu Slavia. Foarte, foarte multe, dar am ieșit învingători. Trebuie să regăsim acel spirit. Individual ei sunt mai buni, asta e clar, inclusiv jucătorii noștri au văzut asta, dar ca echipă trebuie să fim mai buni decât ei. Cu spirit și un joc colectiv bun avem șansa noastră.”, a mai transmis tehnicianul de 56 de ani înaintea duelului cu Pafos.

Meciul dintre CFR Cluj și Pafos FC va fi condus de la centru de centralul sârb Novak Simović, ce va fi ajutat de la la cele două linii de Nikola Djorovic şi Milos Simovic, în timp ce în camera VAR se vor afla Momčilo Marković şi Aleksandar Živković. Arbitrul de rezervă este Stanko Ostraćanin.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza