(P) TC Romania Crown Cool: Soluții complete pentru orice unitate HoReCa!

by Cristina Mihaila

TC Romania Crown Cool (Crown Cool SRL) este unul dintre principalii furnizori de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale pe piața din România, fiind un important furnizor de servicii de specialitate privind mentenanța și service-ul pentru echipamente profesionale HoReCa.

Principalele domenii de activitate ale TC Romania Crown Cool includ:

  • Prestarea de servicii privind echipamentele frigorifice și gastronomice profesionale destinate unităților alimentare și HoReCa.
  • Comercializarea echipamentelor frigorifice și gastronomice profesionale, dotări complete împreună cu serviciile conexe de proiectare, consultanță și service pentru supermarketuri, hoteluri, restaurante, baruri, cofetării și patiserii.
  • Comercializarea echipamentelor pentru instalații de climatizare și ventilație, inclusiv a pompelor de căldură.
  • Producția de camere frigorifice și congelatoare personalizate.

TC Romania Crown Cool a fost înființată în anul 2002, în primii doi ani de funcționare activitatea companiei s-a axat pe furnizarea serviciilor de întreținere a echipamentelor de răcire. În anul 2003 compania a început activitatea de comercializare a echipamentelor frigorifice și gastronomice profesionale. Din 2007, TC Romania Crown Cool este membru fondator al Grupului TC (Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group), care operează în mai multe țări din Europa Centrală precum: Ungaria, România, Cehia, Slovacia, Serbia și Croația.

Sediul central administrativ al companiei TC Romania Crown Cool este situat în Miercurea Ciuc. De asemenea compania dispune de puncte de lucru în București și în Constanța.

Începând din 2015, TC Romania Crown Cool produce camere frigorifice personalizate, care răspund noilor cerințe ale pieței, oferind echipamente economice, ecologice și eficiente. Portofoliul de produse fabricate cuprind o gamă variată de produse personalizabile, cum ar fi camere frigorifice de refrigerare și congelare, tuneluri cu congelare rapidă, camere frigorifice vitrate, camere frigorifice vitrate walk-in cooler, ș.a.

TC Romania Crown Cool comercializează o gamă largă de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale pentru diferite industrii, inclusiv HoReCa, medical și unitățile alimentare. Compania oferă echipamente precum vitrine și dulapuri frigorifice, rafturi frigorifice, lăzi congelatoare, mese frigorifice, vitrine medicale, dozatoare de băuturi, mașini de gheață, linii complete de gătit, mașini de gătit profesionale, friteuze, grătare electrice sau pe gaz, cuptoare profesionale, echipamente pentru pregătire, echipamente fast food, plite, marmite, tigăi basculante, hote inox, elemente neutre, mașini de spălat vase, accesorii HoReCa, răcitoare de bere, chiar și echipamente pentru servicii funerare.

TC Romania Crown Cool asigură livrarea rapidă și sigură a echipamentelor din portofoliu gratuit oriunde în țară, datorită partenerilor de încredere din domeniul transportului.

TC Romania Crown Cool asigură servicii frigotehnice și gastronomice la nivel național prin echipa locală proprie de instalatori frigotehniști autorizați AGFR (Asociația Generală a Frigotehniștilor din România). Având competențe tehnice avansate, serviciile de mentenanță corectivă și preventivă furnizate, acoperă toată gama de echipamente frigorifice și gastronomice din domeniu, respectând standardele de siguranță și reglementările în vigoare. Managementul proceselor se desfășoară cu ajutorul unor sisteme informatice personalizate, care asigură operativitate și eficiență ridicată.

Compania este certificată conform standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, HACCP și SA 8000:2014, demonstrând angajamentul său față de calitate, siguranță și responsabilitate socială.

TC Romania Crown Cool oferă o gamă completă de servicii conexe, inclusiv proiectare, consultanță și catalog online pe site-ul oficial.

Cu peste 170 de angajați, compania pune accent pe formare continuă și dezvoltare profesională pentru a se asigura că personalul său face față cu brio provocărilor generate de noile tendințe și progrese din domeniu.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul oficial al companiei: www.tcromania.com

Te-ar putea interesa si

Comenteaza