Victorie categorică pentru CFR Cluj împotriva lui Farul Constanța! Clujenii au învins-o pe fosta campioană la scor de neprezentare

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a impus cu 3-0 pe terenul fostei campioane, Farul Constanța, în meciul ce a avut loc în cadrul celei de-a 8-a etape a Superligii. Formația lui Dan Petrescu a revenit cu victorie în campionatul intern după eliminarea suferită în Play-Off-ul Conference League în fața lui Pafos și a trecut de formația constănțeană grație golurilor marcate de Ciprian Deac, Leo Bolgado și Meriton Korenica. În urma victoriei clujenii au urcat pe locul 4 în clasamentul general, la numai trei puncte de liderul Universitatea Craiova.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 21 prin veteranul Deac ce a reluat în plasă o minge primită de la Simao Rocha. La scurt timp după marcarea golului gazdele au cerut penalti în urma unui duel între Mihai Popescu și Kamara însă centralul Colțescu nu a oferit nimic. ”Feroviarii” au reușit să-și majoreze avantajul prin brazilianul Bolgado ce a înscris cu capul dintr-un corner executat de Alin Fică. Ultimul gol al confruntării i-a aparținut kosovarului Meriton Korenica ce a finalizat din interiorul careului o minge interceptată de Daniel Bîrligea.

CFR Cluj a câștigat astfel cea de-a doua partidă consecutivă în Superligă și a urcat pe locul 4 înaintea pauzei internaționale urmând ca după reluarea campionatului formația din Gruia să primească vizita campioanei en-titre FCSB etapa următoare.

” A fost un meci extrem de greu, pentru că venim după meciul pierdut din Conference League. Venim după câteva zile cu stres şi cu multă agitaţie pentru noi. Ţin să-i felicit pe băieţi, nu a fost un meci uşor. Ei s-au sacrificat, au luptat şi s-au apărat. În toate aceste condiţii, cred că am meritat victoria. 

Am făcut planul tactic înaintea meciului (n.r. cu Dan Petrescu), apoi am discutat şi la pauză şi am transmis mesajul dânsului în vestiar. Cred că este o echipă care îşi doreşte campionatul, au un lot foarte bun şi sigur se vor lupta la titlu”, a transmis antrenorul secund al CFR-ului Laurenţiu Rus în urma partidei câștigate de clujeni.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza