Festivalul Stradal ”WonderPuck 8” a adunat peste 30.000 de participanți la spectacolele din centrul Clujului

by Christian Suciu

Cea de-a opta ediție a Festivalului Stradal WonderPuck a adunat peste 30.000 de oameni la spectacolele de teatru, muzică și acrobații ce s-au desfășurat weekend-ul trecut în Piața Unirii din Cluj-Napoca, precum și pe Strada Mihail Kogălniceanu și la Muzeul de Artă. Ediția din acest an a festivalului a reunit spectacole de teatru pentru copii și adulți, spectacole itinerante, concerte, o expoziție a Muzeului SteamPunk Transilvania, ateliere, dar și acrobații aeriene.

FOTO:

Totodată, ediția din acest an a evenimentului a întrunit artiști din 8 țări: Spania, Japonia, Polonia, Chile, Bulgaria, Ungaria, Olanda și România. Cel mai apreciat spectacol din Piața Unirii a fost la spectacolul „Verne” al artiștilor spanioli din Grupo Puja, desfășurat la o înălțime de 40 de metri, marcând prima coproducție internațională a Festivalului Stradal WonderPuck.

Mii de vizitatori au admirat în cele trei zile de festival expoziția de mașini tip Mad Max, intitulată „Scrapland by Steampunk Transilvania”, găzduită de strada Universității din Cluj-Napoca. Nu în ultimul rând, un alt moment de referință al festivalului l-a reprezentat, de asemenea, demonstrația de karate în cadrul Kyokushin-kan European Championship Kyopkushin România/Budo Gym Napoca, ce a reunit sute de sportivi în Piața Unirii în prima seară a evenimentului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza