Incident violent între doi elevi în prima zi de școală! Amenințări și cuțite la Iulius Mall

by Christian Suciu

Un incident violent între doi tineri s-a petrecut în cursul zilei de ieri la Iulus Mall acolo unde doi elevi de liceu au intrat într-o altercație iar unul dintre aceștia ar fi avut asupra sa un cuțit. Cei doi au prinși ulterior de polițiști iar în prezent au loc cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc incidentul.

”La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au fost sesizați despre un posibil incident între doi minori, în incinta unui centru comercial de pe Strada Alexandru Vaida Voevod, din municipiul Cluj-Napoca.
Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că este vorba despre o neînțelegere, între doi tineri.
Unul dintre cei doi, a fost condus la secția de poliție pentru continuarea verificărilor, asupra sa fiind găsit un obiect tăietor-înțepător, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
Celălalt tânăr, nu a fost găsit la fața locului, fiind continuate verificările pentru stabilirea identității acestuia. În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc incidentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza