CFR Cluj aduce întăriri în iarnă! Un internațional de tineret din Italia s-a înțeles cu formația clujeană

by Christian Suciu

CFR Cluj este deja cu gândul la campania de transferuri din iarnă deși fereastra de transferuri din vară s-a încheiat de curând. Cea mai nouă țintă a clujenilor pentru mercato este internaționalul de tineret Andres Sfait (19 ani) jucător ce evoluează în prezent ca mijlocaș la Salernitana în Serie B. Transferul acestuia la CFR urma să fie oficializat în această vară însă mutarea a fost amânată până în iarnă deoarece clubul italian nu a reușit să înregistreze la timp transferul.

” Transferul nu a picat, nu au reușit să semneze ei (n.r. Salernitana). Noi am semnat, jucătorul a semnat, clubul nu a reușit să semneze în timpul în care puteam să îl înregistrăm și a rămas pentru la iarnă.”,a declarat patronul clujenilor, Ioan Varga, pentru iAMSport.

Andres Sfait este născut la Cluj-Napoca însă formarea sa ca fotbalist a avut în afara țării la diverse cluburi din fotbalul austriac precum Liefereng, Grodig Youth sau Salzburg Youth. În fotbalul italian acesta a evoluat atât pentru echipa de tineret a celor de la Salernitana unde a strâns 7 goluri în 29 de partide, cât și pentru prima reprezentativă pentru care a strâns 6 partide în toate competițiile. De asemenea, acesta face parte din lotul reprezentativei U20 a României pentru care a jucat în 2 partide cu Cehia și cu Polonia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza