Performanță cu buget redus! Câți bani a cheltuit Universitatea Cluj pe transferuri în pregătirea sezonului competițional?

by Christian Suciu

Universitatea Cluj, liderul surpriză al clasamentului la finalul etapei recent încheiate, a avut o campanie de transferuri redutabilă în această vară în care a efectuat nu mai puțin de 29 de schimbări de lot față de sezonul precedent. Președintele formației ardelene, Radu Constantea, a afirmat că în ciuda numărului mare de transferuri efectuate în pregătirea sezonului, majoritatea jucătorilor aduși la echipă au venit liberi de contract, singurele sume plătite fiind cele de la semnarea contractului.

” Am vândut de 600.000 de euro. Pe achiziţii nu am cheltuit bani, doar la semnătură, undeva la 150.000 de euro. Nu este salar mai mare de 13.000 de euro. Cel mai mic, sigur sunt şi juniorii, care fac parte din lot, îi excludem pe juniori, undeva la 3.000-4.000 de euro.

Trebuie să fim conştienţi, sunt doar 9 etape. E o chestiune de omogenitate, Neluţu Sabău a reuşit, avem o atmosferă foarte bună. Suntem foarte mulţumiţi, dar nu trebuie să ne entuziasmăm mai mult decât este necesar.”, a declarat președintele Universității Cluj, Radu Constantea, pentru Fanatik.

Printre jucătorii transferați de Universitatea Cluj în această vară se numără: Vadim Rață, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Mamadou Thiam, Iulian Cristea, Hildeberto Pereira, Radu Boboc, Adel Bettaieb sau Daniel Lasure. În ceea ce privește vânzările, singuri jucători care au plecat pe sume importante de la U Cluj sunt Daniel Popa la FCSB pentru 300 de mii de euro și brazilianul Thalisson la Antalyaspor pentru 280 de mii de euro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza