EduRun, un proiect caritabil care aduce împreună pasiunea pentru un stil de viață sănătos și dorința de a sprijini educația

by Bianca Baraboi

EduRun este mai mult decât o simplă competiție de alergare. Este o mișcare a comunității pentru a promova un stil de viață activ și, în același timp, pentru a sprijini educația unor copii aflați în situații defavorizate. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru o cauză caritabilă în colaborare cu Fundația World Vision România, și anume programul “Vreau în clasa a 9-a”, care oferă lunar burse adolescenților aflați în nevoie.

Crosul EduRun se desfășoară pe Malul Someșului pe 29 septembrie, începând cu ora 18. Va exista un traseu pentru copii de 500 m, iar pentru adulți vor fi trasee de 3 km, 6 km sau 9 km, la alegere.

În JCI suntem mereu în căutarea de soluții care să genereze plus valoare și credem cu tărie că sportul și educația sunt doi piloni esențiali pentru un viitor mai bun. Prin EduRun ne propunem să inspirăm oamenii să adopte un stil de viață sănătos și, în același timp, să ofere copiilor șansa la o educație de calitate. Fiecare kilometru alergat este un pas concret spre această schimbare. Ne dorim să aducem oamenii împreună într-un efort comun, să creăm o atmosferă de solidaritate și să arătăm că atunci când comunitatea se mobilizează se pot întâmpla lucruri extraordinare”, explică Irina Mihai, președinte JCI Cluj 2024.

Activitatea fizică joacă un rol esențial în menținerea sănătății fizice și mentale, reducând riscul de boli cronice, îmbunătățind starea de spirit și crescând nivelul de energie. Prin acest eveniment, membrii JCI și-au propus să încurajeze oamenii să includă mișcarea în viața de zi cu zi și, în același timp, să aibă un impact pozitiv asupra celor din jur.

Înscrieri: https://tinyurl.com/EDUrun-jci.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza