Mașină ieșită în decor în Florești! Cinci persoane au ajuns la spital

by Christian Suciu

Pompierii clujeni au intervenit în cursul nopții trecute la un accident rutier ce s-a petrecut în comuna Florești între două autoturisme. Din primele informații, cinci persoane printre care și o minoră în vârstă de 15 ani au fost consultate de salvatori și ulteriortransportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

”Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Florești.

La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Cinci tineri au fost consultați la fața locului, dintre care și o minoră de 15 ani, de către echipajele SMURD și SAJ. Ulterior au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Conform primelor evaluări aceasta erau conștiente și cooperante.”, au informat reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza