U-BT Cluj debutează în noul sezon din BTK EuroCup împotriva lui Olimpija Ljubljana!

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca începe noul sezon din BTK EuroCup pe teren propriu împotriva lui Cedevita Olimpija Ljubljana. Partida va avea loc pe 25 septembrie de la ora 19:00 la BT Arena și va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 precum și pe Primaplay.ro.

Cedevita Olimpjia Ljublijana este multiplă campioană a Sloveniei iar aceasta a apărut în 2019 ,în urma unei fuziuni între clubul croat ”Cedevita Zagreb” și formația slovenă ”Olimpija”. De la înființare, formația slovenă a cucerit 4 titluri de campioană, 3 Cupe și 5 SuperCupe. Printre cei mai importanți jucători ai celor de la Olimpija se numără Jaka Blažič (34 de ani), jucător ce a evoluat de-a lungul carierei pe la Barcelona, Steaua Roșie Belgrad sau Baskonia dar și Devin Robinson, jucător ce a evoluat în NBA , pe când DeVante Jones, LeMar Brynton sau Geben Martinas se anunță a fi achiziții importante.

Înaintea partidei de la Cluj, Olimpija Ljubljana a suferit o înfrângere în primul meci al sezonului din Liga Adriatică, împotriva lui FMP Belgrad, la scorul de 75-62. Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2022-2023 iar în ambele confruntări ”Studenții” s-au impus la 94-76, respectiv 88-80.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza