Premii în bani pentru elevii de 10 ai Clujului și profesorii lor din partea Consiliului Județean Cluj

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cursul ședinței ordinare de joi, 26 septembrie alocarea sumei de 350.000 lei pentru premierea elevilor și profesorilor care au obținut premii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale în anul școlar 2023-2024 și a cadrelor didactice care i-au pregătit, precum și pentru premierea elevilor din județ care au obținut, în anul 2024, media 10 la examenul de Bacalaureat și cel de Evaluarea Națională.

”Prin acest demers am dorit să ne arătăm întreaga apreciere și recunoștință față de elitele Clujului, față de acești elevi și profesori, care au așezat, cu mândrie numele județului pe primele locuri ale clasamentelor. Strădania și performanțele lor reprezintă un foarte bun exemplu de urmat.”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În urma adoptării acestei decizii, Consiliul Județean Cluj va încheia un protocol de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean pentru buna derulare a activității de premiere. Obiectivul urmărit prin adoptarea acestei decizii constă în creșterea calității serviciilor publice în domeniul educației, menținerea conjugării eforturilor tuturor factorilor din sectorul public pentru a răspunde nevoilor elevilor, prin activități menite să asigure stimularea accesului la performanță în educație, conștientizarea rolului pe care participarea la competițiile școlare îl poate avea în educația și dezvoltarea personală individuală, promovarea unor servicii publice de calitate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza