Ziua surprizelor în Superliga – echipele de la Cluj învinse în etapa a 11-a

by Bianca Baraboi

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, 3-1, de echipa UTA Arad, în meciul din etapa a 11-a a Superligii.

Învingătorii au marcat prin Costache ’13, Omondi ’65 şi Kadiri ’79. Pentru clujeni a înscris Tachtsidis, în minutul 48.

Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, după eşecul surprinzător, scor 3-1, cu UTA.

Clujenii nu au mai câştigat de trei etape şi au căzut pe locul şase în clasament, după înfrângerea de pe teren propriu în faţa arădenilor. Fanii echipei ardelene au taxat imediat forma proastă pe care o traversează CFR Cluj şi i-au cerut demisia lui Dan Petrescu.

Întrebat despre scandările suporterilor, Cristi Balaj a îndemnat la calm şi consideră că este vina tuturor persoanelor din cadrul clubului pentru rezultatele sub aşteptări din acest sezon.

„La ce rezultate avem, cu toţii trebuie să plecăm acasă, nu doar Dan Petrescu pentru că toţi suntem răspunzători. Suporterul care vine pe stadion este obişnuit cu anumite performanţe, îi este greu să digere.

În acest moment supărarea lor este mare pentru că aceeaşi jucători au demonstrat că pot, au venit cu speranţă la stadion, la fel ca noi. În momentul în care joci de o asemenea manieră este normal să reacţioneze şi principalul vinovat de fiecare dată când apar rezultatele negative este antrenorul.

În acest moment este greu să faci schimbări în lot, există şi o listă cu anumite limite. Nu putem decât să muncim, să încercăm să obţinem maximum în această perioadă, iar ei să fie bărbaţi. Să se uite unii în ochii celorlalţi şi să realizeze ce au făcut greşit, iar noi trebuie să încercăm să găsim soluţii în perioada de iarnă”, a spus Balaj, pentru Fanatik.

Politehnica Iaşi a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cealaltă echipă din orașul de pe Someș, Universitatea Cluj. Golul a fost marcat de Soares, în minutul 50. În minutul 49, un gol al oaspeţilor a fost anulat pentru offside.

La finalul meciului, antrenorul ardelenilor a oferit mai multe declaraţii. Sabău a scos în evidenţă faptul că moldovenii au luptat pentru fiecare minge. 

”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

”A venit şi acest moment (n.r. al primei înfrângeri). A fost un teren pe care a fost foarte greu să construieşti. Sărea tot timpul mingea. Şi în astfel de condiţii trebuia să jucăm mai direct, pe cei doi atacanţi.

În a doua repriză la prima situaţie a lor de gol au marcat, după care am avut o reacţie destul de bună, dar am fost destul de neinspiraţi la ultima pasă.

Ei (n.r. jucătorii de la Poli Iaşi) s-au luptat pentru fiecare minge. Mergem înainte, până la urmă ne aşteptam să vină şi prima înfrângere. Trebuie să ne revenim şi să avem încredere în noi, să muncim şi mai bine. Trebuie analizat acest joc, avem mult de învăţat. 

Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal. A fost o zi proastă. Mai intervine şi o astfel de stare, de oboseală, şi să nu iei deciziile cele mai bune. Este o lecţie, capul sus, şi mergem mai departe”, a spus Sabău, la flash-interviu. 

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza