Ultimatum pentru jucătorii CFR-ului după seria rezultatelor slabe! Neluțu Varga:” Vom începe să ne despărțim unul câte unul de toți cei care nu dau totul pentru CFR Cluj”

by Christian Suciu

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga, s-a întâlnit la stadion cu Dan Petrescu și cu întreg lotul de 41 de jucători ai formației clujene pentru a lua măsuri în urma parcursului sub așteptări al CFR-ului din acest sezon competițional în urma căruia trupa din Gruia a fost eliminată din competițiile europene iar în campionat se află pe locul 6 și nu a mai obținut o victorie de trei meciuri.

” Le-am dat un ultim avertisment. A fost o discuţie de aproximativ 30 de minute în care le-am spus jucătorilor că sunt extrem de nemulţumit, în primul rând de atitudine. Au toate condiţiile, le-am dat salariile, lucrurile au intrat în normal, am făcut eforturi şi mă aştept la o cu totul altă atitudine.

Este ultimul avertisment pe l-am dat tuturor, şi jucătorilor, şi lui Dan Petrescu. În următoarele etape, trebuie să facă tot posibilul să revină spiritul CFR-ului şi să se întoarcă acolo unde ne e locul… Adică pe locul 1. Nici mai mult, nici mai puţin.

Le-am spus foarte clar că dacă mai ajungem la această discuţie, cineva va pleca. Nu mai pot să tolerez asta. Jucătorii trebuie să înţeleagă că aici este CFR Cluj. Le-am transmis foarte clar, bărbăteşte, că cine nu vrea şi crede că nu e în stare să anunţe acum rezilierea contractului. Le plătesc celor care nu pun osul şi care nu vor să rămână în continuare la CFR banii pe care am să le dau, facem reziliere amiabilă cu toţi.

Le-am zis să-şi redobândească atitudinea urgent, pentru că la următoarea întâlnire de acest gen nu va mai fi un ultim avertisment, nu vor mai fi vorbe, ci vom trece direct la fapte şi vom începe să ne despărţim unul câte unul de toţi cei care nu dau totul pentru CFR Cluj.”, a transmis patronul CFR-ului, Neluțu Varga într-o intervenție pentru FANATIK.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza