U-BT Cluj joacă astăzi în deplasare cu CSO Voluntari în Liga Națională! Oaspeții vor evolua în echipamente roz pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân

by Christian Suciu

U-BT Cluj întâlnește astăzi la ora 18:00 la Sala Sporturilor ”Gabriela Szabo” pe CSO Voluntari în cadrul celei de-a doua etape a Ligii Naționale de Baschet. Clujenii vor evolua în această partidă într-un echipament special de culoarea roz pentru a susține combaterea cancerului la sân. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 3 precum și Primaplay.ro.

”Azi, în roz la meciul cu Voluntari, roz pentru toate femeile din viața noastră,roz pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân, roz pentru curajul de a merge la control.”, au transmis reprezentanții clubului clujean pe pagina oficială de Facebook.

Echipamentele roz vor fi purtate de vedele clujenilor în toate meciurile din deplasare din luna octombrie în semn de solidaritate și susținere a fenomenului de combatere a cancerului la sân. Ulterior, echipamentele respective vor fi scoase la licitație urmând ca sumele încasate să fie donate în scopul susținerii acestei cauze nobile.

”Studenții”, fără victorie de la începutul sezonului

Formația pregătită de Mihai Silvășan se află în cautarea primei victorii din actualul sezon competițional după ce la mijlocul săptămânii a fost învinsă în EuroCup de JL Bourg la scorul de 73-84 în timp ce ilfovenii se află în formă bună după ce au acumulat 2 victorii în primele două partide din acest sezon.

” CSO Voluntari rămâne una dintre grupările puternice din Liga Națională, acumulând până acum două rezultate pozitive. Trupa lui Bagatskis a învins-o pe CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea, precum și pe Steaua București. Față de stagiunea precedentă, la CSO Voluntari au rămas jucătorii români de bază, și anume Alex Olah, Lucas Tohătan, Titus Nicoară și Laszlo Polyak. S-au schimbat jucătorii străini, iar la echipa ilfoveană au venit șase sportivi americani.”, au transmis reprezentanții lui U-BT Cluj pe pagina oficială a formației clujene.

În sezonul trecut cele două formații s-au întâlnit de trei ori. iar de fiecare dată, ardelenii au reușit să se impună. În plus, în ultimele 10 meciuri dintre cele două, alb-negrii au repurtat 7 succese.

”Jucăm cu o echipă atletică, ei practică un baschet în viteză. Sunt foarte fizici în acest sezon. Au arătat forță la recuperările ofensive în primele două meciuri și joacă bine în tranziție ofensivă. Noi nu suntem în cea mai bună perioadă, dar luăm fiecare meci pentru a ieși din această groapă în care ne-am băgat. ”, a transmis antrenorul Mihai Silvășan înaintea partidei de la Voluntari.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza