Procurorii DIICOT au descins la persoane bănuite de trafic de droguri în Cluj-Napoca și Dej! Substanțele interzise s-ar fi vândut pe sume de 200 și 300 de lei

by Christian Suciu

Polițiștii clujeni alături de procurorii DIICOT efectuează astăzi trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de deținere fără drept și trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Potrivit cercetărilor, două persoane în vârstă de 21 și 47 de ani ar fi deținut și comercializat substanțe psihoactive către mai mulți consumatori din județul Cluj în schimbul unor sume de 200 și 300 de lei.

”Din cercetările efectuate în prima cauză a reieșit faptul că, în perioada februarie – octombrie 2024, o persoană, de 21 de ani, ar fi deținut și vândut, direct sau prin intermediul unor persoane apropiate, diferite cantități de canabis (drog de risc) către consumatori din județul Cluj.

Investigațiile desfășurate în cea de-a doua cauză penală au reliefat faptul că, în perioada martie – iulie 2024, o altă persoană, de 47 de ani, ar fi deținut, manipulat și comercializat cantități de substanță psihoactivă (2 MMC) către consumatori din județul Cluj, pentru sume cuprinse între 200 și 300 de lei.

Totodată, la finalul anului 2023, aceasta ar fi deținut pentru consum propriu, fără drept, o cantitate de droguri de mare risc (4-CMC), precum și substanțe psihoactive (2 MMC). Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.”, au comunicat reprezentanții IPJ Cluj.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj și Poliției Municipiului Dej, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza