Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction a murit la 31 de ani

by Bianca Baraboi

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit în fața unui hotel din Buenos Aires. Muzicianul britanic, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit fără viață după ce a căzut de la etajul al treilea al clădirii, conform presei locale. Ziarele importante din zonă, La Nacion și Clarin, citând oficiali locali, au raportat că poliția a fost chemată la hotelul situat în cartierul Palermo din capitală, în urma unui apel de urgență care descria „un bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor și alcoolului.”

Echipa de pe ambulanță a confirmat ulterior decesul cântărețului, care a fost găsit într-o curte interioară a hotelului, conform relatărilor din presă. Autoritățile nu au oferit detalii dacă incidentul anterior are legătură cu tragedia. Mulți dintre fani sunt sceptici în legătură cu ipoteza unui accident, mai ales după ultima postare a artistului pe Snapchat:

“Astăzi călărim. Vom călări cai. Cred că o să joc din nou polo, ceea ce mă va din nou în acțiune pentru aproximativ șase săptămâni. Este atât de greu, mai ales din cauza spatelui și a gâtului meu. Durerile sunt mari, e foarte greu de făcut”.

Liam Payne a cunoscut faima internațională ca membru al trupei One Direction, formată la X Factor, alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan și Louis Tomlinson, trupa destrămându-se între timp.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza